Inspectie Video - Instalator 24/7

Instalator Non Stop

Inspectie video coloane

Awesome Image

Echipamente mobile pentru inspectie video coloane canalizare Instalator 112 are in “trusa” astfel de echipamente mobile, de ultima generatie si foarte precise. Acestea pot ajuta la: – depistarea problemelor ce apar la retelele de canalizare (indiferent de diametrul tevii pe care se intervine); – depistarea infundarilor, surparilor, colmatarilor, deterioriari cauzate de actiune mecanica sau chimica, fisuri in conducte; – asigura inspectia completa a retelei de canalizare / de captare / transport apa; – se pot inventaria numarul de racorduri, starea lor, panta conductelor, imbinarile dintre tuburi – oferind un raport complet in legatura cu starea actuala a instalatiei; – nu este necesara actionarea hidrocuratatorului inainte sau in timpul inspectiei; – se poate folosi si pentru inspectia preventiva (detectarea viitoarelor probleme ce pot apare); – detecteaza resturile ramase in urma constructiei tubulaturii (aceasta operatiune poate fi facuta inainte de alimentarea cu apa).

Awesome Image
Awesome Image

Prin operatiunea de inspectie video coloane canalizare se detecteaza zonele unde sunt probleme (de tipul infundari, formare dopuri, sparturi, mini-fisuri) asigurand rapiditate si exactitate in acesta activitate.Contacteaza-ne !

Awesome Image
Avand o experienta de peste 10 ani, va oferim servicii de inalta calitate! echipa noastra va sta la dispozitie in caz de urgenta NON STOP, pretul nefiind afectat de acest mic inconvenient!