Desfundari - Instalator 24/7

Instalator Non Stop

Desfundari

Awesome Image

De cele mai multe ori problemele legate de tevi si canalizari apar in zi de sarbatoare sau la ocazii speciale, oricum ar fi acestea sunt imprevizibile. Pentru astfel de situatii, noi asiguram desfundari rapide a cazilor, chiuvetelor, Wc-urilor, precum si elementelor de conexiune cu coloana de scurgere a blocului. Remedierea acestora in situatii de urgenta sunt specializarea noastra. Echipele noastre rezolva cu profesionalism orice problema aparuta la orice obiect sanitar, element de canalizare, conducte, tevi intr-un timp scurt si cu pret cat mai mic..

Awesome Image
Awesome Image

Echipele noastre intervin in procedura de desfundare, dupa caz, cu:

Pompe speciale/ dispozitive speciale locale sau in cazul in care lucrarea necesita echipamente speciale se poate folosi o camera video speciala ce transmite informatii despre obturarea canalului de scurgere.​

  • Dedicated and knowledgeable professionals
  • Offering all jobs guranteed & neatly done
  • We provide 24/7 on time services

De ce noi?

  • Oferim servicii de calitate la preturi avantajoase !
    Seriozitatea de care dam dovada si timpul scurt de interventii ne recomanda pentru cazurile de urgenta.

Solutia o gasim noi !

Awesome Image

Daca subsolul blocului este inundat sau insalubru, canalizarea este infundata, chiuveta de la baie sau bucatarie nu se mai scurge sau ai nevoie de o vidanjare cu siguranta te putem ajuta. Vidanjam si Desfundam oriunde in Bucuresti si Ilfov.